Elke week cursus
Gaat altijd door
Persoonlijk
Bekijk trainingen

Nieuw: Hybride Trainingen | Meer tijd voor je familie en vrienden

Bij de hybride STCW training(en) volg je de praktijk bij ons op locatie. De theorie volg je, in je eigen tijd, waar ook ter wereld op je pc, laptop, tablet of mobiel.

Hierdoor hoef je minder bij ons op de trainingslocatie te zijn. Hierdoor win je sowieso al 1 hele trainingsdag. Minder dagen trainen is meer dagen bij je familie en vrienden.

Service en onderhoud van windturbines

STCW, GWO en Nogepa Veiligheidstrainingen

Zorgen dat jij en je collega’s weer veilig thuiskomen, daar gaat het om!
Volg bij ons je scheepvaart – STCW, windindustrie – GWO of offshore – Nogepa veiligheidstraining.

Prettig en veilig trainen

Van gratis parkeren tot aan frisdrank en koffie en thee, wij zorgen voor u. Wij zorgen dat u veilig kan trainen, ook tijdens deze COVID-19 periode.

Persoonlijk, flexibel en betrouwbaar

Aan de Maashaven in Rotterdam bieden wij praktijkgerichte trainingen. Verzorgd door onze vakmannen- en vrouwen. Gratis parkeren op eigen terrein of 5 loopminuten van de metro.

Heeft u wensen of vragen? Bel of mail ons!

Wij staan voor u klaar. Altijd.

Over ons

Zorgen dat u veilig thuiskomt. Daar gaat het ons om. Wij verzorgen cursussen voor de scheepvaart, offshore en windindustrie. Dat doen we op een persoonlijke en flexibele manier. Bij ons is altijd plaats en wij zeggen nooit geboekte trainingen af. U moet op ons kunnen rekenen. En dat met uitzicht op de Rotterdamse skyline.

Veiligheid

Tijdens onze trainingen gebruiken wij materiaal van gecertificeerd van topkwaliteit. Daarnaast waken onze instructeurs over alle veiligheidsregels zodat er altijd veilig getraind wordt.

Flexibel

Wij geven wekelijks cursussen. Daarom zijn we flexibel in het verschuiven nadat u al geboekt hebt. Hebt u slechts een onderdeel van de cursus nodig? Dan kunnen we ook individueel afstemmen welke delen van de cursus u hoeft te volgen.

Persoonlijk

Wij geven onze cursussen in kleine groepen. Hierdoor is er altijd voldoende aandacht voor elke individuele cursist en kan de inhoud afgestemd worden op de behoefte van de deelnemers.

Gecertificeerd

ECMT is erkend door de Nederlandse overheid (ILenT: NL045), de Global Wind Organisation (GWO) en de Offshore industrie (NOGEPA). Natuurlijk zijn wij ISO-9001-2015 gecertificeerd.

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer

Vanaf Metrostation Maashaven (aan de kop van de Brielselaan) loopt u in ca. 5 minuten naar onze locatie. Vanaf Rotterdam Centraal bereikt u Metrostation Maashaven met Metro D (richting Slinge) en Metro E (richting C/D De Akkers) in ongeveer 10 minuten.

Met de auto

Ons trainingscentrum is goed bereikbaar met de auto. Parkeren is gratis, en er is altijd plek!

Klik hier voor de routeplanner.

Onze trainingslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich in het ‘Van Uden’ pand aan de Maashaven. Hier beschikken wij over meerdere ruime lokalen met verschillende praktijkstations, waar alle vaardigheden in de praktijk geoefend kunnen worden. Zo is er onder andere een medisch hospitaal voor het trainen in het onderzoeken van slachtoffers, en is er een klimtoren voor veiligheidstrainingen.

Meer hierover

Onze trainers zijn betrokken en ervaren

De cursussen bij ECMT worden gegeven door trainers met professionele ervaring uit het veld. De medische trainers hebben een medische achtergrond en de instructeurs veiligheidstraining hebben jarenlange ervaring in de wind- en offshore sector.

Een training volgen bij ECMT heeft veel voordelen

Volg een training wanneer het jou uitkomt

We hebben altijd een plek voor je beschikbaar

Maak gebruik van al onze faciliteiten

Wij bieden uitstekende faciliteiten voor trainingen van hoge kwaliteit

 

 

 


								

Ontvang direct je certificaat

Na afronding van de training ontvang je meteen een officieel certificaat