Elke week training
Gaat altijd door
Persoonlijk
Elke week training
Gaat altijd door
Persoonlijk
Bekijk trainingen

Enhanced First Aid Refresher

GWO Enhanced First Aid Refresher – Fris nu uw vaardigheden op

Deze tweedaagse GWO Enhanced First Aid Refresher is de herhalingstraining van de GWO Enhanced First Aid training en is bedoeld voor personen die werken in de wind sector, zowel offshore als onshore

Tijdens de herhalingstraining worden de eerder opgedane vaardigheden weer opgefrist. U leert o.a. om te gaan met een slachtoffer in een afgelegen gebied. U maakt hierbij gebruik van meer geavanceerde eerst hulp materialen. Daarnaast leert u door middel van radio-medisch contact levensreddend te handelen in de periode dat er gewacht wordt op professionele hulp.

De inhoud van deze module is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organisation (GWO).

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de oranje “inschrijven” knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Mailt u liever? Dat kan natuurlijk ook! Stuurt u dan een email naar assistant@ec-mt.com

medical aid ecmt

 

Meer over deze training
Enhanced First Aid Refresher
Duur
2 dagen
Deelname
Individueel
Taal
Nederlands en Engels
Certificaat
GWO First Aid en GWO Enhanced First Aid
Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Prijs
€600 excl. BTW
Per deelnemer
Boek NU voor
€549 excl. BTW
Per deelnemer
Inschrijven
Cursusdata
Snel en makkelijk inschrijven
Voor wanneer wil je boeken?
Voor hoeveel personen wil je boeken?
Totaal prijs
€ 600 excl. BTW
Wij hebben maar enkele gegevens nodig van de deelnemer(s). Jij kan deze nu invullen of makkelijk later naar ons opsturen.

Hier ging iets mis

Controleer alle deelnemers en probeer het opnieuw.

Selecteer deelnemer
Deelnemer 1
Deelnemer 1

Over deze training

Inhoud

De volgende onderwerpen komen overeenkomstig de GWO richtlijnen o.a. aan bod:

  • Gebruik van automatic External Defibrilator (AED)
  • Eerste hulp bij levensbedreigende situaties
  • Symptomen van  zware en lichte verwondingen en ziekten (anatomie)
  • Anatomie
  • Managen van een medisch incident – Noodhulp – contact met medische dienst
  • Pijnbestrijding en medicatie
  • Scenario based trainen

Toelatingseisen

Voor deze training dient u in het bezit te zijn van een geldig GWO First Aid of GWO First Aid refresher certificaat. Omdat u de GWO Enhanced First Aid training  iedere twee jaar volledig opnieuw volgt, hoeft u voor de refresher training niet al in het bezit te zijn van een geldig GWO Enhanced First Aid certificaat. 

Aanvullende opties

Deze training bestaat de eerste dag uit het volgen van de GWO First Aid refresher training en de laatste dag uit de GWO Enhanced First Aid. Heeft u een geldig GWO First Aid certificaat dat nog voor een langere periode geldig is? Dan kunt u ook de eendaagse GWO Enhanced First Aid training volgen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u een officieel GWO First Aid en GWO Enhanced First Aid certificaat. Tevens wordt u geregistreerd in WINDA. WINDA is de online databank voor GWO trainingen.

Dit certificaat alsmede de WINDA registratie heeft een geldigheid van 2 jaar en dient iedere twee jaar herhaald te worden. Dit herhalen doet u door middel van het volgen van de 2-daagse GWO Enhanced First Aid refresher training.

Zodra u een GWO training gaat volgen, dient u een WINDA account aan te maken. Heeft u deze nog niet? Geen zorgen, dat kunt u via deze link doen. In deze database vind u alle behaalde GWO certificaten terug.

Voor wie is de GWO Enhanced First Aid Refresher bedoeld?

De GWO Enhanced First Aid Refresher is bedoeld voor werknemers in de windenergie-industrie die al een GWO Enhanced First Aid certificaat hebben behaald en die hun kennis en vaardigheden op dit gebied op peil willen houden. Deze refresher-training is gericht op het bijspijkeren van de kennis en vaardigheden van de deelnemers op het gebied van eerste hulp, zodat zij in staat zijn om adequaat te handelen in noodsituaties op het werk. De training kan worden gevolgd door iedereen die werkzaam is in de windenergie-industrie, zoals windturbine-technici, onderhoudsmonteurs en andere werknemers die regelmatig op hoogte werken. De training is specifiek gericht op het vergroten van de overlevingskansen van mensen in het geval van een ongeval op een windturbine, en is daarom van groot belang voor iedereen die werkzaam is in deze industrie.

Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Prijs
€600 excl. BTW
Per deelnemer
Boek NU voor
€549 excl. BTW
Per deelnemer
Inschrijven