Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Bekijk trainingen

GWO Manual Handling

GWO Manual Handling – Haal in 0,5 dag een officieel GWO certificaat

De GWO Manual Handling training is bedoeld voor personeel werkzaam in de windindustrie waarbij lichamelijk werk wordt verricht. In deze training worden technieken aangeleerd voor manueel handelen met het doel om risico’s te beperken, arbeidsongeschiktheid te voorkomen en zo een steentje bij te dragen aan een veiligere werkomgeving in windturbines op basis van richtlijnen van de Global Wind Organisation.

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de oranje “inschrijven” knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Mailt u liever? Dat kan natuurlijk ook! Stuurt u dan een email naar assistant@ec-mt.com.

instructeur voert een manuel handling uit - ecmt

Meer over deze training
Prijs
€ 159
Duur
0.5 dagen
Deelname
Individueel
Taal
Nederlands en Engels
Certificaat
GWO Manual Handling
Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Boek NU voor

Prijs is incl. WINDA registratiekosten

€159 excl. BTW
Per deelnemer
Cursusdata
Snel en makkelijk inschrijven
Voor wanneer wilt u boeken?
Voor hoeveel personen wilt u boeken?
Totaal prijs
€ 159 excl. BTW
Wij hebben maar enkele gegevens nodig van de deelnemer(s). U kan deze nu invullen of makkelijk later naar ons opsturen.

Hier ging iets mis

Controleer alle deelnemers en probeer het opnieuw.

Selecteer deelnemer
Deelnemer 1
Deelnemer 1

Over deze training

Inhoud

Tijdens de training leert u op een juiste en arbo-technisch verantwoorde manier te tillen. Daarnaast wordt er inzicht verkregen in methodes om voorwerpen correct te kunnen verplaatsen.

De volgende onderwerpen komen overeenkomstig de GWO richtlijnen o.a. aan bod:

  • Persoonlijke veiligheid
  • Oefenen met tillen en verplaatsen van zware lasten
  • Praktijksituaties en casussen bespreken
  • Voorkomen van blessures
  • Risiscobeperkende tiltechnieken

 

Toelatingseisen

Voor deze training gelden geen toelatingseisen

Aanvullende opties

De Manual Handling is één van de vijf modules van de door de Global Wind Organisation (GWO) ontwikkelde basisveiligheidstraining (Basic Safety Training).

Het volledige pakket leert deelnemers alles om veilig in de windindustrie te kunnen werken en bestaat naast de GWO Manual Handling uit de losse modules:

De modules zijn ook gecombineerd te volgen in de GWO Basic Safety Training. 

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u een officieel GWO Manual Handling certificaat. Tevens wordt u geregistreerd in WINDA. WINDA is de online databank voor GWO trainingen.

Dit certificaat alsmede de WINDA registratie heeft een geldigheid van 2 jaar en dient iedere twee jaar herhaald te worden. Dit herhalen doet u door middel van het volgen van de GWO refresher trainingen.

Zodra u een GWO training gaat volgen, dient u een Winda account aan te maken. Heeft u deze nog niet? Geen zorgen, dat kunt u via deze link doen. In deze database vind u alle behaalde GWO certificaten terug.

Waarom de GWO Manual Handling training volgen bij ECMT?

Het is belangrijk om de GWO training Manual Handling bij ECMT te overwegen, omdat deze training gericht is op het verbeteren van de vaardigheden en kennis van de deelnemers in het veilig handelen van voorwerpen op de werkplek in de windenergie-industrie. Tijdens de training worden de deelnemers grondig opgeleid in onderwerpen zoals het veilig tillen en verplaatsen van zware voorwerpen, het voorkomen van rugletsel, en het gebruik van heftoestellen en -middelen, wat betekent dat ze beter in staat zullen zijn om op een veilige manier met voorwerpen om te gaan op de werkplek. Door de GWO training Manual Handling bij ECMT te volgen, zullen de deelnemers zich beter voorbereid voelen op het veilig handelen van voorwerpen op de werkplek in de windenergie-industrie, wat kan bijdragen aan het verhogen van de veiligheid op de werkplek en het verminderen van het risico op ongevallen.

ECMT biedt deze training ook aan als refresher welke is terug te vinden op deze pagina.

Manual Handling FAQ

Wat is GWO Manual Handling en waarom is het belangrijk?

Deze GWO training is voor werknemers die zich bezighouden met het verplaatsen van zware lasten op de werkplek. Deze opleiding van ECMT is ontworpen om de risico’s van verwondingen als gevolg van het tillen, dragen, trekken of duwen van zware lasten te verminderen.

Wie moet de GWO Manual Handling opleiding volgen?

Deze training  is bedoeld voor werknemers in de windindustrie die zich bezighouden met het verplaatsen van zware lasten op de werkplek, zoals windturbine monteurs.

Wat wordt er behandeld tijdens de GWO training?

De opleiding behandelt onderwerpen zoals het juist tillen en dragen van lasten, het verminderen van risico’s op verwondingen.

Hoe lang duurt deze GWO training?

De opleiding duurt meestal een halve dag.

Wat gebeurt er na deze GWO training?

Na voltooiing van deze training ontvang je het GWO Manual Handling certificaat. Het certificaat is geldig voor 2 jaar en dient iedere twee jaar herhaald te worden.

Wat kost deze GWO training?

De kosten voor de training zijn €159,- exclusief BTW.

Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Boek NU voor

Prijs is incl. WINDA registratiekosten

€159 excl. BTW
Per deelnemer