Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Bekijk trainingen

Onze trainingslocatie

Onze trainingslocatie bevindt zich in het ‘Van Uden’ pand aan de Maashaven. Hier beschikken wij over meerdere ruime lokalen met verschillende praktijkstations, waar alle vaardigheden in de praktijk geoefend kunnen worden. Zo is er onder andere een medisch hospitaal voor het trainen in het onderzoeken van slachtoffers, en is er een klimtoren voor veiligheidstrainingen.

 

Op onze trainingslocatie hebben wij:

Trainingsmodel windmolen

In de loods naast ons trainingscentrum staat een klimtoren, waar getraind kan worden in werken op hoogte.

Gratis verse koffie en thee

In de kantine van ons trainingscentrum kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van gratis versgemalen koffie, thee en frisdranken. Lunch wordt dagelijks vers verzorgd en is inbegrepen in de prijs.

Kade om in het water te oefenen

Voor alle veiligheidstrainingen op en aan het water kan er direct gebruikt worden gemaakt van de kade, waaraan ons trainingscentrum zich bevindt.

Trainingsstations voor medische vaardigheden

Van kunsthuiden voor het oefenen van hechten tot dummy armen waarin infusen ingebracht kunnen worden. In ons trainingscentrum kunnen alle medische vaardigheden in de praktijk geoefend worden.

LOTUS patienten voor trainen van medische scenario's

Standaard worden er bij meerdere onderdelen van de Medical First Aid en Medical Care gebruik gemaakt van LOTUS patiënten. Dit zijn professionele acteurs die allerlei medische scenario’s levensecht kunnen nabootsen.

Professioneel opgeleide trainers met veel ervaring

Onze trainingen worden gegeven door ervaren instructeurs uit de praktijk. De instructeurs van de medische trainingen hebben vaak een achtergrond in de zorg, zoals vanuit de ambulancezorg of artsen die in het dagelijks leven ook in het ziekenhuis werken. De instructeurs van de veiligheidstrainingen hebben zelf jarenlange ervaringen in de wind- en offshoresectoren.