Elke week training
Gaat altijd door
Persoonlijk
Elke week training
Gaat altijd door
Persoonlijk
Bekijk trainingen
ECMT

Medische keuringen

ECMT biedt ook de mogelijkheid tot medische keuringen. Alle medische keuringen voor het werken in de maritieme sector, offshore en windindustrie worden door ons aangeboden.

U ontvangt na goedkeuring een medische gezondheidsverklaring welke voldoet aan de gestelde eisen voor de specifieke sector waarvoor u gekeurd bent. Deze verklaring is meestal 2 jaar geldig.

Gekwalificeerde artsen voeren deze keuringen uit. Ook hier is flexibiliteit onze prioriteit. Bent u al op locatie om een van onze cursussen te volgen? Dan kan dit eenvoudig gecombineerd worden met een medische keuring aansluitend aan de cursusdag, zodat u niet extra langs hoeft te komen.

Informeer naar de mogelijkheden via 010-4952018 of assistant@ec-mt.com

Inhoud keuringen

Gehoortesten

Bij de meeste medische keuringen hoort een gehoortest, een zogenoemde audiometrie. In onze speciaal geïsoleerde, geluidsdichte, kamer wordt deze test uitgevoerd.

Hartfilmpje (ECG)

Voor sommige keuringen is het noodzakelijk om een hartfilmpje (ECG) te maken. Deze hartfilmpjes kunnen direct op locatie gemaakt worden.

Oogtest

Het zicht wordt getest door een oogtest.

Gezondheidscheck

U vult een uitgebreide vragenlijst in over uw gezondheid. Aan de hand hiervan maakt de arts een verklaring van uw gezondheidstoestand.