Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Bekijk trainingen
gwo ecmt

STCW | Training voor zeevarenden

Wilt u ook een maritieme opleiding volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben alle mensen, faciliteiten en kennis in huis om ervoor te zorgen dat u na het volgen van de opleiding goed voorbereid bent en alle noodsituaties op zee het hoofd kunt bieden.

Al meer dan twintig jaar verzorgen wij kwalitatief hoogwaardige medische trainingen voor de scheepvaart. ECMT werkt hierin samen met partner RelyOn Nutec maar opereert ook als zelfstandige partij.

 

Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care
3 dagen
STCW table A-V1/4-1 (Medical First Aid) en 4-2 (Medical Care) '78 as amended
Rotterdam
€1489 excl. BTW
Hybride STCW Medical First Aid
1 dagen
STCW table A-V1/4-1 '78 as amended
Rotterdam
€570 excl. BTW
Hybride STCW Medical Care
2 dagen
STCW table A-V1/ 4-2 '78 as amended
Rotterdam
€919 excl. BTW
STCW Medical First Aid & Medical Care
5 dagen
STCW table A-V1/4-1 (Medical First Aid) en 4-2 (Medical Care) '78 as amended
Rotterdam
€1529 excl. BTW
STCW Medical First Aid
2 dagen
STCW table A-V1/4-1 '78 as amended
Rotterdam
€590 excl. BTW
STCW Medical Care
3 dagen
STCW table A-V1/ 4-2 '78 as amended
Rotterdam
€939 excl. BTW
STCW Security Awareness
0.3 dagen
STCW table A-VI/6 (Certificate of Proficiency in Security Awareness for Seafarers)
Online
€69 excl. BTW

Wat is een STCW training?

De scheepvaart heeft van oudsher een internationaal karakter, waarbij een uniforme en wereldwijde regelgeving van essentieel belang is. Het doel van deze regelgeving is het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van de medewerkers die aan boord werken. Om wereldwijd te kunnen garanderen dat zeevarenden op koopvaardijschepen aan de minimale eisen voldoen, is het verplicht om een erkende STCW training te volgen en daarbij een officieel STCW certificaat te behalen. De STCW trainingen dienen te voldoen aan een regelgevingskader, welke universeel is goedgekeurd. Verantwoordelijk voor dit kader is het IMO of wel International Maritime Organization.

STCW staat voor Standards of Training, Certification and Watchkeeping.

Waarom een STCW training volgen bij ECMT?

De STCW trainingen van ECMT zijn volledig geaccrediteerd en worden verzorgd door ervaren professionals met de juiste opleiding. Bij ons staat het belang van onze klanten voorop, en daarom garanderen we dat alle geboekte STCW trainingen 100% doorgang zullen vinden. We bieden ook de mogelijkheid om kosteloos te annuleren of te verplaatsen, zonder gedoe of extra kosten. We willen dat onze klanten zich volledig op hun gemak voelen tijdens de training en daarom doen we er alles aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Welke STCW gecertificeerde trainingen biedt ECMT aan?

Bij ECMT heeft u keuze uit verschillende soorten gecertificeerde STCW trainingen namelijk:

❖ Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care
❖ Hybride STCW Medical Care
❖ Hybride STCW Medical First Aid
❖ STCW Medical First Aid & Medical Care
❖ STCW Medical First Aid
❖ STCW Medical Care

Al onze STCW cursussen zijn geaccrediteerd en voldoen aan de juiste certificering en richtlijnen. Voor meer specifieke informatie over de verschillende STCW cursussen, verwijzen we graag naar onze productpagina’s, die u kunt vinden door op de cursus naar keuze te klikken. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail op assistant@ec-mt.com of via het telefoonnummer +31104952018. We staan altijd klaar om u verder te helpen.

Hoe lang is een STCW certificaat geldig?

De geldigheid van een STCW certificaat is 5 jaar. Om de 5 jaar dient u als zeevarende de STCW trainingen te herhalen om uw STCW certificaat te vernieuwen. Op deze manier bent en blijft u up- to date van de nieuwe ontwikkelingen in de scheepvaart en veiligheid. ECMT verzorgt naast de klassikale trainingen nu ook combinatie trainingen, de zogenaamde blended learning. Dit zorgt ervoor dat u meer tijd en geld kunt besparen. Het gaat om de zogenaamde Hybride STCW Medical First Aid en Medical Care training welke is terug te vinden door op de bovenstaande linkt te klikken.