Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Bekijk trainingen
gwo ecmt

NOGEPA | Training for Offshore industry

Wilt u een NOGEPA opleiding volgen? Wij zijn NOGEPA erkend! Onze trainingen worden gegeven door ervaren instructeurs met veel praktijkervaring. Na het volgen van de training bent u goed voorbereid en weet u hoe om te gaan met medische noodsituaties op zee.

NOGEPA 2.2A Offshore First Aid Basic
4 dagen
NOGEPA 2.2A
Rotterdam
€749 excl. BTW
NOGEPA 2.2B Offshore First Aid Refresher
2 dagen
NOGEPA 2.2B
Rotterdam
€449 excl. BTW

Wat is een NOGEPA training?

NOGEPA staat voor Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie. Het doel van NOGEPA is op een veilige en efficiënte manier olie en gas uit de Nederlandse zeebodem te winnen met aandacht voor het milieu. NOGEPA is gerelateerd aan het Noordzeegebied en is waarschijnlijk wel bekend voor werknemers en werkgevers die actief zijn in de offshore branche. De NOGEPA training is een verplichte veiligheidsstraining voor een ieder, die op een offshore installatie gaat werken op de Noordzee. Het maakt werknemers in de offshore industrie bekend met een veilige en bewuste manier van gas- en oliewinning, in het Noordzeegebied.

Verder houdt de NOGEPA organisatie nauwlettend in de gaten wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van duurzaamheid, klimaat en veiligheid. Ook deze ontwikkelingen worden door ECMT gecheckt en meegenomen in de NOGEPA trainingen.

Voor wie zijn de NOGEPA trainingen bedoeld?

De NOGEPA trainingen zijn voor eenieder bedoeld, die werkzaam zijn in de offshore sector in het Noordzeegebied. Tijdens de NOGEPA trainingen krijgen offshore werknemers meer kennis en inzicht van het geven van eerste hulp op platforms en leren zij alles over de basisveiligheidseisen en het overleven op zee.

Welke NOGEPA trainingen worden er door ECMT aangeboden?

ECMT biedt de NOGEPA 2.2A Offshore First Aid Basic en de NOGEPA 2.2B Offshore First Aid Refresher aan. Deze trainingen geven theoretische en praktische inzichten over het bieden van eerste hulp bij medewerkers die werkzaam zijn in de offshore industrie. Bij de 2.2.A leert u de basisvaardigheden, de 2.2B is bedoeld voor werknemers die al eens een NOGEPA training hebben gevolgd en hun NOGEPA certificaat moeten vernieuwen.

Waarom is er een NOGEPA training?

Offshore werken brengt gevaren met zich mee, welke een grotere uitdaging zijn voor werknemers, dan wanneer er een calamiteit plaatsvindt op land. Vandaar ook dat het van belang is dat werknemers over de juiste kennis beschikken om zichzelf en/of anderen te redden in noodsituaties op zee. NOGEPA is de organisatie die controleert of de trainingscentra voldoen aan de juiste eisen met betrekking tot de verschillende NOGEPA trainingen. Emergency Control Maritime Training BV (ECMT) is NOGEPA gecertificeerd en daarom bevoegd om NOGEPA trainingen te faciliteren.

Waarom een NOGEPA training volgen bij ECMT?

De NOGEPA trainingen van ECMT worden verzorgd door zorgprofessionals met een jarenlange ervaring in het veld. Verder biedt ECMT de mogelijkheid om altijd kosteloos te annuleren wanneer u wilt. Of u dit nu 24 uur van tevoren of net voor aanvang van de NOGEPA training doet. Wij doen niet moeilijk en begrijpen dat de offshore sector een dynamische industrie is.

Voor meer informatie over bovenstaande NOGEPA trainingen kunt u terecht op onze productpagina’s door op de voor u interessante NOGEPA cursus te klikken. Heeft u liever rechtstreeks contact dan kan dat via e-mail: assistant@ec-mt.com, of via het telefoonnummer +31104952018. ECMT geeft haar NOGEPA trainingen in Rotterdam.