Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Bekijk trainingen

Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care

Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care al in 3 dagen behalen?

Het is van levensbelang dat opvarenden aan boord van schepen medische eerste hulp kunnen verlenen aan mede-opvarenden. In het internationale STCW-verdrag zijn hieraan wettelijke eisen gesteld. Zo is iedere scheepsofficier verplicht om in het bezit te zijn van een geldig certificaat.

In deze combinatietraining staat de scheepsgezondheidszorg centraal. Zo leert u snel en efficiënt handelen bij ongevallen en ziekte aan boord wanneer er geen externe medische ondersteuning beschikbaar is. Daarbij komt zowel de basis medische eerste hulp aan bod alsmede de meer geavanceerde medische handelingen.

Alle onderdelen komen aan bod zoals voorgeschreven in STCW tabellen A-V1/4-1 (MFA) en 4-2 (MC).

Wat is hybride trainen?

Bij de hybride STCW training(en) volgt u de theorie online in uw eigen tijd en tempo waar ook ter wereld vanaf uw PC, laptop, tablet of smartphone. Daarna volgt u de praktijk in slechts 3 dagen bij ons op het trainingscentrum. U bespaart hiermee 2 dagen!

Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care online boeken?

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de oranje ‘inschrijven’ knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Mailt u ons liever? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een email naar assistant@ec-mt.com.

medical aid ecmt

Meer over deze training
Prijs
€ 1489
Duur
3 dagen
Deelname
Individueel
Taal
Nederlands en Engels
Certificaat
STCW table A-V1/4-1 (Medical First Aid) en 4-2 (Medical Care) '78 as amended
Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Boek NU voor
€1489 excl. BTW
Per deelnemer
Cursusdata
Snel en makkelijk inschrijven
Voor wanneer wilt u boeken?
Voor hoeveel personen wilt u boeken?
Totaal prijs
€ 1489 excl. BTW
Wij hebben maar enkele gegevens nodig van de deelnemer(s). U kan deze nu invullen of makkelijk later naar ons opsturen.

Hier ging iets mis

Controleer alle deelnemers en probeer het opnieuw.

Selecteer deelnemer
Deelnemer 1
Deelnemer 1

Over deze training

Inhoud

Het volgende komt overeenkomstig de STCW tabel A-V1/4-1 en tabel A-V1/4-2 o.a. aan bod:

  • Infectieziekten
  • Evacuatie met helikopter
  • Wondverzorging en- hechting
  • Reanimatie + AED
  • Infuus inbrengen
  • Injectie toedienen
  • Medische uitrusting aan boord

Toelatingseisen

Voor deelname aan deze training dient u te beschikken over een geldig STCW Basic Safety Training-certificaat (<5 jaar oud).

Aanvullende opties

Bent u al in het bezit van een geldig STCW Medical First Aid certificaat en wilt u ook het STCW Medical Care certificaat behalen? Het volgen van de combi training is in dat geval niet nodig. U kunt er dan voor kiezen om alleen de STCW Medical Care training te volgen.

Andersom, vaart u uitsluitend binnen de Nederlandse territoriale zee of een territorial zee, grenzend aan deze zone? Dan kunt u ervoor kiezen om alleen de STCW Medical First Aid training te volgen.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u een officieel (ILenT/Scheepvaart goedgekeurd) STCW Medical First Aid & Medical Care certificaat. Deze certificaten hebben een geldigheid van 5 jaar en voldoen aan de STCW ’78 richtlijnen inclusief 2010 Manilla amendments.

STCW-voorschrift sectie A-VI/4, Tabel A-VI/4-1 en 4-2, hoofdstuk VI

De training is door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) gecertificeerd onder instituutcode ILT-NL045.

Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care training bij STCW volgen?

Er zijn een aantal goede redenen waarom u de Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care training van ECMT bij ECMT zou moeten volgen. Ten eerste biedt ECMT deze training aan als hybride variant, wat betekent dat u zowel online als in de klas kan leren. Dit biedt u flexibiliteit en gemak, aangezien u op eigen tempo en op een locatie naar keuze kan leren.

Ten tweede zijn de trainers van ECMT speciaal opgeleid en ervaren in het geven van STCW trainingen, wat betekent dat u er zeker kan zijn van kwalitatief hoogstaande opleiding. De trainers zullen u goed begeleiden en ondersteunen tijdens het leerproces, zodat u de nodige kennis en vaardigheden kan opdoen.

Ten derde biedt ECMT de deze training aan tegen een scherpe prijs. Dit betekent dat u kan profiteren van professionele opleiding tegen een betaalbare prijs.

Tot slot biedt ECMT ook goede service en ondersteuning aan de klanten. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, kan u altijd contact opnemen met ECMT via e-mail of telefoon. We staan altijd klaar om te helpen.

Kortom, als de klant op zoek is naar een professionele, flexibele en betaalbare Hybride STCW training, is ECMT de juiste keuze.

STCW Medical First Aid & Medical Care (Hybride) FAQ

Wat is de Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care Combi cursus?

De Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care Combi cursus is een combinatie van twee trainingen welke verplicht zijn voor werknemers, die verantwoordelijk zijn voor het verlenen van eerste hulp aan boord. De cursus biedt deelnemers de vaardigheden en kennis om medische noodgevallen te verhelpen en medische zorg te verlenen aan boord van schepen.

Wat houdt Hybride trainen in?

Met de hybride STCW trainingen, kunt u de theorie op uw eigen tijd en plaats volgen, waar u zich ook bevindt, via uw PC, laptop, tablet of smartphone. Hierna volgt u de praktijkgedeelte in slechts 3 dagen bij ons op locatie. Hierdoor bespaart u 2 dagen in vergelijking met traditionele trainingen.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor werknemers in de scheepvaart- en offshore industrie die betrokken zijn bij het verlenen van medische zorg aan boord van schepen.

Wat zijn de eisen om deel te nemen aan de de Hybride STCW Medical First Aid & Medical Care training?

Om deel te nemen aan deze training, moet u beschikken over een geldig STCW Basic Safety Training-certificaat dat minder dan 5 jaar oud is. Daarnaast moeten deelnemers een geldig identiteitsbewijs bij hebben.

Wat kost de STCW training van ECMT?

Deze training kost €1449,- excl. BTW en is direct online te boeken op de ECMT website.

Hoe lang duurt de cursus?

De hybride STCW training bestaat uit een online theoriegedeelte dat op eigen tijd en tempo gevolgd kan worden en een praktijkgedeelte dat in 3 dagen wordt voltooid bij ons op het trainingscentrum. Hierdoor bespaart u 2 dagen.

Hoe lang is het dit Medical First Aid & Medical Care certificaat van ECMT geldig?

Dit STCW certificaat, dat is goedgekeurd door ILenT/Scheepvaart, voldoet aan de STCW ’78 richtlijnen, inclusief de 2010 Manilla amendments, en is geldig voor een periode van 5 jaar.

Waaraan voldoet dit STCW certificaat?

Het certificaat voldoet aan de volgende eisen: STCW table A-V1/4-1 (Medical First Aid) en 4-2 (Medical Care) ’78 as amended.

Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Boek NU voor
€1489 excl. BTW
Per deelnemer