Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Persoonlijk
Flexibel
Kleine groepen
Bekijk trainingen

Basic Safety Training refresher (offshore) E-Learning + praktijk

GWO Basic Safety Training refresher (offshore) E-Learning + praktijk. In 3 dagen uw certificaat!

De GWO Basic Safety Training (Offshore) Refresher is de officiële  herhalingstraining van de GWO Basic Safety Training. De training is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de offshore windindustrie. Tijdens de herhalingstraining worden de eerder opgedane vaardigheden weer opgefrist. Na het volgen van deze training bent u in het bezit van alle te behalen certificaten van de Basic GWO.

Bij deze GWO E-Learning Basic Safety Training volgt u de theorie online in uw eigen tijd en tempo waar ook ter wereld op uw PC, laptop, tablet of smartphone. Daarna volgt u de praktijk in nog maar slechts 3 dagen bij ons op het trainingscentrum. U bespaart dus 1 dag aan kostbare tijd!

Na het behalen van de GWO Basic Safety Training refresher (offshore) E-learning + praktijk, ontvangt u hetzelfde certificaat als de volledig klassikale GWO Basic Safety Training welke we uiteraard ook nog steeds wekelijks aanbieden.

De inhoud van deze training is opgesteld volgens de richtlijnen van de Global Wind Organisation (GWO).

Bent u geïnteresseerd in deze training? Gebruik de oranje “inschrijven” knop voor het bekijken van de planning en het boeken van de training. Mailt u liever? Dat kan natuurlijk ook! Stuurt u dan een email naar assistant@ec-mt.com.

ecmt class

Meer over deze training
Prijs
€ 1129
Duur
3 dagen
Deelname
Individueel
Taal
Nederlands en Engels
Certificaat
GWO First Aid, Working at Height, Fire Awareness, Manual Handling en Sea Survival refresher
Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Boek NU voor
€1129 excl. BTW
Per deelnemer
Cursusdata
Snel en makkelijk inschrijven
Voor wanneer wilt u boeken?
Voor hoeveel personen wilt u boeken?
Totaal prijs
€ 1129 excl. BTW
Wij hebben maar enkele gegevens nodig van de deelnemer(s). U kan deze nu invullen of makkelijk later naar ons opsturen.

Hier ging iets mis

Controleer alle deelnemers en probeer het opnieuw.

Selecteer deelnemer
Deelnemer 1
Deelnemer 1

Over deze training

Inhoud

Deze door de Global Wind Organisation (GWO) ontwikkelde Basic Safety Training Refresher bestaat uit de volgende modules:

Teolatingseisen

Deze training is bedoeld voor iedereen die reeds in het bezit is van een Basic Safety Training certificaat en de tweejaarlijkse herhalingsverplichting in acht neemt.

Aanvullende opties

Alle modules die onderdeel uitmaken van de Basic Safety Training Refresher kunnen ook los gevolgd worden.

Voor meer inhoudelijke informatie over de afzonderlijke modules klikt u eenvoudig op de naam van de module hieronder of bezoekt u de pagina van de desbetreffende module.

First Aid Refresher, Working at Height Refresher, Fire Awareness Refesher, Manual Handling Refresher, Sea Survival Refresher

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze training ontvangt u een officieel GWO certificaat van de First Aid Refresher, Working at Height Refresher, Fire Awareness Refresher, Manual Handeling Refresher en Sea Survival Refresher.

Tevens worden de behaalde certificaten geregistreerd in WINDA, de online databank voor GWO trainingen. In deze database vind u al uw behaalde GWO certificaten terug.

Deze certificaten alsmede de WINDA registratie hebben een geldigheid van 2 jaar en dienen iedere twee jaar herhaald te worden. Dit herhalen doet u door middel van het (opnieuw) volgen van de GWO refresher trainingen.

Eenvoudige inschrijving
Elke week training
Direct certificaat ontvangen
Boek NU voor
€1129 excl. BTW
Per deelnemer